SOUL RETRIEVAL

Wat is soul retrieval?

Om de pijn van een nare gebeurtenis niet te hoeven voelen, kan een deel van de zielsenergie zich (tijdelijk) terugtrekken en op afstand gaan staan. Dit is een beschermingsmechanisme van de ziel. Dit kan je het gevoel geven alsof je niet helemaal thuis bent en uiteindelijk zelfs tot emotionele of fysieke klachten leiden.

 

Door te reizen naar de niet-alledaagse-werkelijkheid, een wereld die parallel loopt aan onze wereld en waar spirithelpers en krachtdieren zijn om te helpen, kunnen deze energiedelen weer geïntegreerd worden. Wanneer alle gaven, talenten, krachten en pure essenties weer een geheel vormen, is het gemakkelijker om volledig in balans en harmonie hier op aarde te leven.

 

Wat is er nog meer mogelijk?

Naast soul retrieval is het ook mogelijk om te onderzoeken welk krachtdier jou wil begeleiden in deze fase van je leven en welke kracht dit dier jou te bieden heeft (power animal retrieval).

 

Daarnaast is het mogelijk om te onderzoeken wat de werkelijke essentie van jouw ziel was (zielsmissie) voor je ziel in de wereld kwam. Dit geeft je inzicht in wie je werkelijk bent.

 

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief het inleidende gesprek.