IET® sessie

Voor ondersteuning bij het loslaten van energieblokkades en patronen uit het verleden!

 

Hoe ziet een IET sessie eruit?

De IET sessie start met een gesprek over wat er speelt in je leven, waar jij je op dat moment op wilt focussen en wat je verwachtingen zijn met betrekking tot het resultaat van de sessie. Vervolgens wordt de IET energie door middel van zachte aanraking op specifieke plaatsen op je bovenlichaam toegevoerd, waarbij je volledig gekleed op een tafel ligt. Een aantal van de krachtige IET technieken vinden op kleine afstand van je lichaam plaats. Het is ook mogelijk om op een stoel te zitten, terwijl ik de handelingen uitvoer.

 

Hoelang duurt een IET sessie?

Hoelang een sessie duurt is mede afhankelijk van de tijd, die je er zelf aan wilt besteden. De afspraken plan ik per dagdeel in (ochtend, middag of avond). Het onder Welkom genoemde tarief geldt per sessie, ongeacht hoelang die duurt.

 

Wat heeft IET voor mij gedaan?

Sinds ik met IET bezig ben, sta ik weer stevig met beide voeten op deze aarde, terwijl ik me hier lange tijd niet thuis gevoeld heb. Ik accepteer volledig wat er de afgelopen tijd op mijn pad gekomen is en wat er nog voor mij in het verschiet ligt. En ik weet dat ik krachtig genoeg ben om hiermee om te gaan.

 

Lang heb ik geworsteld met het thema "onvoorwaardelijke liefde" en nu weet ik dat dit mijn belangrijkste doel tijdens dit leven op aarde is: leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Ik heb veel verdriet los gelaten, waardoor ik vrede voel in mijn hart, geniet van wat ik nu mag doen met deze prachtige, krachtige Engelenenergie van de IET en ik kijk hoopvol uit naar mijn toekomst.