lINKS EN BOEKEN

Boeken:

Tijdens mijn spirituele reis zijn regelmatig boeken op mijn pad gekomen, die allemaal op een bepaalde manier bijgedragen hebben aan mijn ontwikkelingsproces. De nacht van de ziel van Pamela Kribbe en Zielsverbinding (deel 1 en 2) van Isabella Sophia hebben veel indruk gemaakt. De boeken van Jaap Hiddinga en Thea Terlouw waren een feest der herkenning voor mij: zo zou het kunnen zijn. De meeste boeken heb ik meerdere keren herlezen en steeds voegen ze weer wat nieuws voor mij toe. 

 

Links:

Meer informatie over SJAMANISME is te vinden op:

www.definest.nl

www.rontownsend.nl

 

Meer informatie over INTEGRATED ENERGY THERAPY is te vinden op:

www.centerofbeing.com

 

HARTSVONK is ook op de volgende websites te vinden:

www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

www.startspiritueel.nl (kies voor provincie Noord-Holland of magnetiseur)

www.allebedrijvenin.nl (onder beauty en gezondheid, alternatieve geneeswijzen, regio Zaandam)

http://alternatieve-geneeswijzen.startkabel.nl (onder magnetiseren)