MIJN REIS NAAR IET®

Mijn kennismaking met IET.

Geheel onverwacht kwam IET in 2017 op mijn pad, terwijl ik alleen maar een nieuwe pendel wilde kopen en ik wist meteen: dit ga ik doen! De opleidingen heb ik vrij snel achter elkaar afgerond, waardoor ik nu als Practitioner BIA en als Master-Instructor kan werken.

Mijn fysieke reizen.

In 2016 en 2017 ben ik regelmatig op pad geweest, o.a. naar Ierland (mijn "luchtdoop"), Noorwegen, Frankrijk en Amerika (zie foto op het tabblad Welkom en de achtergrond foto's). De ervaring om begin maart boven op een berg midden in een uitgestrekt sneeuwlandschap te staan was overweldigend. Tijdens al mijn reizen heb ik bijzondere ervaringen opgedaan, vooral de eerste keer dat ik alleen in mijn auto door Frankrijk reed en heel duidelijk één van mijn begeleiders achter mij voelde zitten.

Mijn spirituele reis.

Sinds een jaar of 10 ben ik spiritueel op pad en ik heb het gevoel dat deze reis nog wel even door gaat. In die tijd zijn diverse leermeesters, coaches, begeleiders, boeken, opleidingen, cursussen en workshops op mijn pad gekomen. Al deze "ontmoetingen" hebben bijgedragen aan mijn ontwikkelingsproces. Net zoals ook mijn fysieke reizen hierin een bijdrage hebben gehad. Mijn belangrijkste leermeester ben ik zelf, doordat ik bereid ben om het verleden in de ogen te kijken en hier lering uit te trekken voor de toekomst. 

 

Als magnetiseur was ik mij er al steeds meer van bewust dat ik samen met Engelen en Gidsen aan het werk ben. En nu kan en mag ik de krachtige Engelenenergie van de IET doorgeven, zodat ik mensen nog beter kan begeleiden op hun levenspad.