MIJN REIZEN

Mijn kennismaking met het Sjamanisme.

In het voorjaar van 2019 las ik het boek Soul Retrieval van Sandra Ingerman en was meteen verkocht! Dit wilde ik ook ervaren, want het zou me verbazen als ik geen stukjes van mijn ziel "verloren" was. In de 2e helft van dat jaar heb ik alle workshops gevolgd die nodig zijn voor de certificering tot Shamanistisch Practitioner. Het reizen naar de niet-alledaagse-werkelijk ging me gemakkelijk af. Het drummen heb ik als lastiger ervaren, doordat ik weinig gevoel voor ritme heb. Daarom was ik aangenaam verrast, dat er wel een Powersong tot mij kwam. Gelukkig maakte ik al snel kennis met mijn sjamanistische voorouders en vanaf dat moment kwam het ook goed met mijn ritme gevoel.

 

Mijn kennismaking met IET.

Geheel onverwacht kwam IET in 2017 op mijn pad, terwijl ik alleen maar een nieuwe pendel wilde kopen en ik wist meteen: dit ga ik doen! De opleidingen heb ik vrij snel achter elkaar afgerond, waardoor ik nu als Practitioner BIA en als Master-Instructor kan werken.

Mijn fysieke reizen.

In 2016 en 2017 ben ik regelmatig op pad geweest, o.a. naar Ierland, Noorwegen, Frankrijk en Amerika. De ervaring om begin maart boven op een berg midden in een uitgestrekt sneeuwlandschap te staan was overweldigend. Tijdens al mijn reizen heb ik bijzondere ervaringen opgedaan, vooral de eerste keer dat ik alleen in mijn auto door Frankrijk reed en heel duidelijk één van mijn begeleiders achter mij voelde zitten. Nu weet ik dat dit mijn complementaire ziel is.

Mijn spirituele reis.

Sinds een jaar of 15 ben ik spiritueel op pad en ik heb het gevoel dat deze reis nog wel even door gaat. In die tijd zijn diverse leermeesters, begeleiders, coaches, boeken, opleidingen, cursussen en workshops op mijn pad gekomen. Al deze "ontmoetingen" hebben bijgedragen aan mijn ontwikkelingsproces, net als mijn fysieke reizen. Mijn belangrijkste leermeester was ik zelf, doordat ik bereid was om het verleden in de ogen te kijken en hier lering uit te trekken voor de toekomst.